Meld je nu aan voor de Kindermiddag 2019

Hoi!

Ben jij ook zo gek van carnaval? Dan hebben we iets leuks voor je!

Carnavalsvereniging De Bokkeriejesj bestaat in 2019 11 x 11 jaar. Een fantastisch jubileum, met heel veel leuke activiteiten voor jong en oud.

Speciaal voor de jeugd organiseren we op 3 februari a.s. weer een té gekke Kindermiddag voor de basisschool-jeugd in het Corneliushuis Heerlerheide. Wat gaan we doen?

Vanaf 12.11u (zaal open 11.30 uur) komt in één middag (tot ca 16.00u) een heel carnavalsseizoen voorbij. Dus we schminken ons, roepen een Prins(es) uit, we organiseren een heuse Dames- en Herenzitting voor de Jeugd met geweldige optredens, we houden een mini-optocht in de zaal, en na het aftreden van de Prins(es) hebben we een geweldig finale-optreden als afsluiting van ons ‘mini-seizoen!

Daarnaast hebben we heel veel leuke optredens voor jullie die middag van dansmarietjes tot zangers en zanegerssen en een finale optreden van niemand minder dan…… Fabrizio (….roetewisser!….). Maar natuurlijk wordt deze middag pas echt compleet met optredens van heel veel jeugd uit Heerlerheide.

Lijkt het je leuk om een keer op te treden op onze prachtige bühne, dan meld je aan! Kun je iemand imiteren, heb je een eigen liedje, dansje of iets anders geks? Dan schrijf je bij ons in met jouw unieke carnavalsact. Dat mag alleen, maar ook met broertje(s) of zusje(s), klasgenootjes, vriendje(s) of vriendinnetje(s), je optochtgroep, voetbalteam, fanfare of scouting bijvoorbeeld…. Niets is ons te gek. Maar doe het wel snel, want we zitten natuurlijk heel snel vol, en willen jouw optreden natuurlijk niet missen. Inschrijven doe je via een mailtje naar kingerzitting@bokkeriejesj.nl.

En durf je zelf niet mee te doen, dan zorg er in elk geval voor dat je op 3 feabruari in de zaal zit. Je ouders, opa en oma enz. zijn natuurlijk ook welkom (en zullen een mooi plaatsje in het aparte volwassenen gedeelte in de zaal krijgen… want die middag draait alles om de kids!). En de entree is gratis!

Tot dan, alaaf,

CV De Bokkeriejesj

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *