Sabina en Léon Beerendonk ontvangen “Bok mit de gouwe heuere”

Op vrijdag 21 februari jl hebben Sabina en Léon Beerendonk de hoogste onderscheiding van C.V. De Bokkeriejesj ontvangen, De Bok mit de gouwe heuerre.

Deze onderscheiding hebben zij verdiend voor alles wat zij voor de carnaval in parkstad de afgelopen jaren hebben gedaan. Vele verenigingen en evenementen kunnen al jarenlang op hun steun en aanwezigheid rekenen. Uiteraard is de financiële steun die zich geven zeer welkom maar ook de adviezen die zij de diverse verenigingen geven en de steun is erg waardevol. Naast de carnaval ondersteunen zij ook diverse andere culture evenementen in Heerlen waarvoor wij hun ook erg dankbaar zijn. Kortom deze onderscheiding voor beiden hebben zijn dubbel en dik verdiend.

De uitreiking vond plaats op hun eigen carnavalsfeest in het Cultuurhuis in Heerlen. De feest begon 22 jaar (2 x 11 jaar geleden) met een biertje aan de Frankenlaan en is inmiddels uitgegroeid naar een carnavalsfeest met meer dan 850 gasten, 18 optredens van carnavalsartiesten, 9 carnavalsverenigingen en vele vasteloavendsvrienden van Sabina en Léon.

Wij willen Sabina en Léon nogmaals danken en feliciteren met deze onderscheiding!