Carnavalsactiviteiten in november AFGELAST!!

Kijkend naar de situatie in de Parkstad gemeenten en met name de huidige druk op de Limburgse zorg, heeft het bestuur van CV de Bokkeriejesj, met pijn in het carnavalshart, besloten om alle geplande activiteiten in november 2021 te annuleren.

Dit betekent dat zowel de Heilige Mis als de rondgang langs de café’s op 11 november helaas niet zullen plaatsvinden. Dit betekent óók dat onze Raad van Elf in november geen bezoeken zal brengen aan bevriende verenigingen voor het bijwonen van bijvoorbeeld proclamaties, recepties en andere carnavalsactiviteiten.

Met dit besluit willen wij er alles aan doen om vanaf januari 2022 weer een “normaal” carnavalsseizoen te kunnen vieren zoals we dat gewend zijn.

De komende weken zullen wij alle ontwikkelingen rondom Covid-19 nauwgezet volgen en ons voorbereiden op een carnavaleske start van 2022. Wij blijven de hoop houden op een carnaval met de mooie evenementen die u van ons bent gewend – uiteraard volledig passend binnen de dan geldende Covid-maatregelen. Waar nodig zullen we onze activiteiten op een creatieve manier aanpassen, zodat we samen op een veilige manier carnaval kunnen vieren. Houd daarom onze Facebookpagina en website www.bokkeriejesj.nl in de gaten, hier zullen wij iedereen direct informeren zodra wij nieuws hebben te melden.

Voor nu: blijf gezond en wees verstandig. Laten we samen Covid-19 onder controle krijgen!

Met carnavaleske groet,

 

CV De Bokkeriejesj anno 1898

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *