Geen prinsenproclamatie in het seizoen 2021 – 2022

De huidige coronamaatregelen hebben ons doen besluiten om in het seizoen 2021 – 2022 geen Prins uit te roepen, de proclamatie, gepland op 2 januari 2022 zal dan ook niet plaatsvinden. Uiteraard betreuren wij dit besluit zeer maar wij zien geen andere mogelijkheden. Het niet uitroepen van een Prins betekent voor ons nog niet dat er geen carnaval zal zijn. Wij blijven hopen op een mooi feest en waar mogelijk zullen wij er binnen de dan geldende richtlijnen alles aan doen om carnaval te kunnen vieren.

Voor nu hebben wij besloten om tot 30 januari geen carnavalsactiviteiten te bezoeken of te organiseren. Wij hopen vanaf dan weer, waar mogelijk, de activiteiten op te pakken. Hierover zullen wij in een later stadium communiceren.

Voor wat betreft de optocht hebben wij nog geen besluit genomen. Wij verwachten dit begin januari te kunnen doen.

Helaas hebben wij geen beter nieuws. Wees voorzichtig en blijf vooral gezond, dan hopen wij elkaar weer snel te kunnen ontmoeten en leuke feesten te kunnen vieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *