Damesgarde De Geête Groeët Ghen Heij

De afgelopen 2 jaar hebben wij de vasteloavend in zijn algemeenheid heel erg gemist. De vasteloavend is iets waar wij als Bokkeriejesj ontzettend naar uitkijken en van genieten. Maar wij hebben een bepaald aspect van de ‘vasteloavend op Groeët Ghen Heij’ in het bijzonder gemist en dat is namelijk ‘onze’ Hedsjer Damesgarde die zoals bekend sinds 2020 niet meer bestaat.

Daarom is bij de CV Bokkeriejesj het initiatief ontstaan om een ‘nieuwe’ Damesgarde op te richten.

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest om deze Damesgarde gestalte te geven. We hebben een aantal enthousiaste dames bereid gevonden om deze kar te gaan trekken.

We zijn er erg trots op dat we vandaag vol trots kunnen aankondigen dat vanaf komend carnavalsseizoen Damesgarde De Geête anno 1963 weer behoort tot de vasteloavend van ons Groeët Ghen Heij!

Op 11-11 zal de Damesgarde als vanouds samen met ons zij aan zij staan bij het Bokkebeeld om het nieuwe carnavalsseizoen te openen. Ook is er de intentie om op zondag 13 november in het Corneliushuis een nieuwe Prinses te proclameren. Want wat is een Damesgarde zonder prinses!

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent over deze doorstart en dat we u allemaal tijdens het Geête-matinée mogen verwelkomen.

Damesgarde De Geête ALAAF!

 

Houd onze site en social mediakanalen in de gaten voor meer nieuws!