Ex-Prinsenavond van CV De Bokkeriejesj

Op zaterdag 25 november 2023 vindt in het Corneliushuis te Heerlerheide de Ex-Prinsenavond van CV De Bokkeriejesj plaats. Een avond waarbij prins Dennis I geabdiceerd wordt en opgenomen zal worden in de ex-prinsenvereniging van CV De Bokkeriejesj. Tijdens de avond zijn mooie prijzen te winnen via de loterij.

Vanaf 20:00 uur kunnen bezoekers genieten van top optredens van Domm en Dööl, W-Dreej, Ummer d’r Letste en Joy Blijdenstein. Daarnaast mogen de winnaars van de Hedsjer Aovend  “Rene Osterlitz” en “Groene Ster 4” hun winnende lied ten gehore brengen. Nur Deutsche Welle zal de avond op feestelijke wijze afsluiten met 2 lange sets.

Klik hier om je kaart(en) direct te bestellen. https://www.ticketkantoor.nl/shop/exprinsenavond 

De QR code op de posters en flyers kunnen eveneens gescand worden om direct kaarten te kopen. Daarnaast kunnen de kaarten ook via de ex prinsen gekocht worden.

Zet deze avond in je agenda en kom er samen een gezellige avond van maken.