Wim Vliegen ontvangt Bok mit de gouwe heuere

Op zondag 1 januari, voorafgaand aan de abdicatie van Prins Wesley I is Wim Vliegen onderscheiden met de hoogste onderscheiding van C.V. De Bokkeriejesj, namelijk de Bol mit de gouwe heuere. Deze hoge onderscheiding heeft Wim dubbel en dik verdiend. Wim is meer dan 50 jaar actief lid geweest van onze vereniging en heeft tal van belangrijke functies bekleed. Zo heeft hij meer dan 20 jaar deel uitgemaakt van de dagelijks bestuur, is hij de mede initiatiefnemer geweest van de bok mit de gouwe heuere en van de ereraad. Van deze ereraad is hij vanaf 2005 lid geweest.

Naast het feit dat Wim verdienstelijk lid is geweest van C.V. De Bokkeriejesj kan ook onze Koninklijke schutterij St. Sebastiaan al jarenlang vertrouwen op zijn onvoorwaardelijke steun.

Gezien het feit dat Wim onlangs is gestopt als ereraadslid van onze vereniging en daarmee een einde is gekomen aan het langstlopende lidmaatschap van onze vereniging was een welgemeend dankjewel op zijn plaats. Door al zijn verdiensten voor zowel C.V. De Bokkeriejesj als zijn verdiensten bij de schutterij werd dit grote dankjewel dus kracht bij gezet door Wim te onderscheiden mit de Bok mit de gouwe heuere.

Wim, bedankt voor alles wat jij voor de Bokkeriejesj hebt gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *