Ex-prinsen Bokkeriejesj presenteren topavond

Door : Callie Steijart

De roemruchte traditionele datum “elfde van de elfde”, cq. 11 november, is als vanouds weer de datum dat het nieuwe “vasteloavendsseizoen” uit de startblokken gaat. Maar hieraan voorafgaande zijn de carnavalsverenigingen al geruime tijd in de weer geweest met de voorbereidingen van het nieuwe narrenseizoen. Want er wacht hen immers tot en met Aswoensdag 14 februari een heel drukke periode. Zo ook uiteraard in Heerlerheide. Nee beter te omschrijven als Groeët Ghen Heij. Daar voeren de C.V. de Bokkeriejesj, anno 1898, de vasteloavendsregie, met als bekroning op het seizoen hun tot ver in de regio bekend zijnde optocht op carnavalsmaandag, ook omschreven als “Rosenmontag”.

Maar ook “de Bokkeriejesj” beginnen traditioneel op de “elfde van de elfde” met de opening van het seizoen. Na de opening, waar we later nog op terugkomen, presenteren de ex-prinsenvereniging wederom hun traditionele ex-prinsenavond. Vond dit evenement vroeger pas in januari/februari plaats, Sinds 2016 hebben de ex-prinsen hun evenement, om diverse redenen, naar november verplaatst.

Naar achteraf blijkt met succes en kan er gesproken worden over een schot in de roos. Eigenlijk niet zo verwonderlijk als er wordt afgegaan over de kwaliteit van deze avond met optredens van artiesten die garant staan voor topamusement.

Ook dit jaar 2017 blijft topamusement het hoogste doel tijden de te houden ex-prinsenavond. Ook deze editie zal ongetwijfeld dan ook toegevoegd gaan worden aan de reeks van geslaagde evenementen van de ex-prinsen van Ghen Heij. De editie 2017 zal plaats vinden op zaterdag 25 november a.s. vanaf 20.00 uur in Cultuur Centrum Corneliushuis.

Ook deze avond hebben de ex-prinsen zorg gedragen voor een keur aan gerenommeerde Limburgse artiesten en ook van eigen bodem. Wat te denken van de optredens van: Ummer der letste, Fer Naus, Rempetemp, Otto en Marie, Die Partykryner, Frans Theunisz en Erwin. Reden genoeg om deze avond aanwezig te zijn. “Sjpass en Plezeer” verzekerd.

Inmiddels is de voorverkoop gestart en zijn de kaarten (voorverkoop € 12,50 en kassa € 15,00) verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen:

  • Corneluishuis Groeët Ghen Heij 14 Heerlerheide
  • Chocadeau Groeët Ghen Heij 10 Heerlerheide
  • Café Zaal D’r Bok Bokstraat 53 Heerlerheide
  • Café De Bolle Gravenstraat 2 Heerlerheide
  • Of via mail exprinsen1974@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *